ISO WHEY ZERO NATURAL

  Štampanje
  Iso Whey Zero Natural je poseban proteinski napitak na bazi izolata iz surutke. Još jedna specijalna karakteristika proizvoda - pored sastojaka - leži u prirodnoj aromi i u ekstraktu kokosa, njegov bogati ukus će vas sigurno zarobiti!
  Osnovna cena za varijantu1990,00 Дин.
  Prodajna cena1990,00 Дин.
  Prodajna cena bez PDV-a1990,00 Дин.
  Popust
  Iznos PDV-a
  Cena / kg: 3972,06 Дин.
  Opis

   

   

    

   

  Iso Whey Zero Natural

  • Visok sadržaj proteina
  • Potpuno prirodna aroma sa ekstraktom kokosa
  • Bez boja
  • Bez zaslađivača
  • Bez šećera *, laktoze ** i glutena ***
  • Bez palminog ulja
  • Bez konzervansa
  • Brza i laka apsorpcija
  • Pakovanje napravljeno sa smanjenom količinom plastike

  Vaše performanse počinju od sastojaka!

  Native Whey Isolate napravljen je direktno od svežeg mleka pasterizacijom, mikrofiltracijom i ultrafiltracijom na niskim temperaturama, a zatim pretvoren u prah u posebnoj komori za sušenje. Zahvaljujući ovom jedinstvenom procesu, proteinska struktura zadržava svoj puniji oblik i ostaje bogata imunoglobulinom (antitelom) i laktoferinom (deo imunog sistema). Pored toga, sirovina je bez hemikalija i drugih nečistoća.

  Iso Whey Zero Natural je poseban proteinski napitak na bazi izolata iz surutke. Još jedna specijalna karakteristika proizvoda - pored sastojaka - leži u prirodnoj aromi i u ekstraktu kokosa, njegov bogati ukus će vas sigurno zarobiti! Ne sadrži boje i zaslađivače i kao i svi drugi Iso Whey Zero napici, ne sadrži gluten, šećer i laktozu.

  Okolina i sudbina naše planete su nam takođe veoma važni, pa smo prilikom pakovanja proizvoda bili sigurni da je napravljen sa manje plastike! Manje plastike = više pažnje prema okolini. Pridružite nam se, birajte prirodu i čuvajte okolinu!

  Zbog visokog sadržaja proteina, odličan je izbor za one koji aktivno vežbaju i daju sve od sebe za zategnuto telo, ali može biti i sjajna alternativa ukoliko ste na određenom režimu ishrane.

  * Izjava se odnosi na proizvod spreman za konzumaciju nakon razblaživanja vodom. Bez šećera: 0,5 g / u 100 ml pića spremanog za konzumaciju.

  ** Izjava se odnosi na proizvod spreman za konzumaciju nakon razblaživanja vodom. Bez laktoze: 0,1 g laktoze / u 100 ml pića spremnog za konzumaciju.

  *** Bez glutena prema propisima Evropske unije.

  Namena: Dodatak ishrani u prahu namenjen izradi napitka na bazi izolata surutke.

  Nutritivna vrednost proizvoda:

   

  Sastojci: Izolat proteina surutke (iz MLEKA(emulgator: SOJA lecitin); instant ekstrakt kokosa [ekstrakt kokosa, hidrolizovani skrob, maltodekstrin, MLEČNI protein u prahu, regulator kiselosti – kalcijum-fosfat]; prirodna aroma kokosa; so.

  Sastav proizvoda:

   

  Način upotrebe: Pomešati jednu dozu (25 g = 3 pune supene kašike) sa 200 ml vode. U danima kada se trenira uzeti jednu dozu ujutro i jednu odmah nakon treninga. U danima kada nema treninga uzeti jednu dozu ujutro i jednu popodne.

  Napomena: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

  Upozorenja: Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama, osobama preosetljivim na proteine mleka ili na neki od sastojaka preparata, kao ni osobama sa oboljenjima bubrega i jetre. Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje i/ili koriste lekove, pre upotrebe se moraju posavetovati sa lekarom ili farmaceutom. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

  Informacije o alergenima: Sadrži MLEKO i SOJU. Proizvod je napravljen u pogonu gde se prerađuju MLEKO, JAJA, GLUTEN, SOJA, ŠKOLJKAŠI I OSTALI MEKUŠCI, SUMPOR-DIOKSID I JEZGRASTO VOĆE.

  Način čuvanja: Proizvod čuvati dobro zatvoren, na hladnom i suvom mestu.

  Najbolje upotrebiti: do datuma utisnutog na pakovanju (dd/mm/gggg).

  Serija: označeno na pakovanju (LOT broj).

  Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja RS: 7480/2015 od 27.08.2015. god.

   

   

  Komentari

  Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

  Kонтактирајте нас.

  Fitness Klub Monica
  PowerLife DOO
  Zmaj Jovina 14, 17500 Vranje
  Telefon : 017 7427 836 prodaja
  Telefon : 064 66 44 363
  Email :  kontakt@fitnessmonica.rs

   

  Prijava za Newsletter.

  Prijavite se za nova obaveštenja, popuste, akcije

  Galerija slika

  Please publish modules in offcanvas position.