Spirulina 500mg, 100tab

  Štampanje
  Pomoć pri mršaljenju
  Ubrzava oporavak nakon napora
  Blagotvorno deluje na varenje

  Organski gajena na tlu Havaja
  Osnovna cena za varijantu1550,00 Дин.
  Prodajna cena1550,00 Дин.
  Prodajna cena bez PDV-a1550,00 Дин.
  Popust
  Iznos PDV-a
  Cena / kg: 5166,67 Дин.
  Opis

  Spirulina, jednoćelijska, plavo-zelena slatkovodna alga, predstavlja neverovatan izvor nutrijenasa, jer sadrži značajne količine beta karotena, vitamina B12, gvožđa i hlorofila. Odličan je izvor nukleinskih – RNK i DNK, i gama-linolnih (GLA) masnih kiselina.  Spirulina je bogata fitonutrijensima, vitaminima, makromineralima i mineralima u tragu, amino kiselinama i proteinima (oko 60%), enzimima, biljnim sterolima i drugim hranljivim materijama. Postoji verovanje da je spirulina prirodni borac protiv bolesti i jedna od algi sa najjačim detoksikujućim efektom.

  Upotreba spiruline u ishrani može da pomogne kod ulkusne bolesti, artritisa, alergija, dijabetesa, gojaznosti i povišenog krvnog pritiska. Spirulina je moćan borac protiv slobodnih radikala koji se stvaraju neprestano u toku disanja, varenja, izlaganja sunčevom zračenju, bakterijskim infekcijama, tokom fizičkih napora i sportskih treninga.  Spirulina, jača imunitet i štiti jetru, stimuliše relaksaciju krvnih sudova i snižava koncentraciju masti u krvi. .

  Protein iz spiruline, C-fikocianin (C-PC), blagotvorno deluje na proces inflamacije, pomaže očuvanje zdravlja nerava, jetre, ali i ukupnog zdravlja ćelija i tkiva.

  Spirulina obiluje hlorofilom koji u ljudskom telu deluje na jedinstven i sebi svojstven način: poboljšava snabdevenost krvlju,  učestvuje u detoksikaciji organizma i oslobađa od upale, jednog od obeležja hroničnih oboljenja. Hlorofil je bogat izvor beta karotena, proteina, nukleinskih kiselina i vitamina K koji vitaminu D pomaže apsorpciju kalcijuma i učestvuje u prevenciji osteoporoze. Spirulina obezbeđuje:

  - pravilno i zdravo mršavljenje time što zadovoljava apetit
  - dugotrajan izvor energije sportistima
  - ubrzava oporavak posle treninga
  - pomoć kod problema sa varenjem
  - neophodne sastojke zeleniša deci i osobama koje ne jedu dovoljno povrća
  - lakoapsorbujuće gvožđe
  - jačanje imuniteta

  Pakovanje: 100 tableta.
  Preporučena upotreba: kao dijeteski suplement, uzimati do 6 tableta dnevno uz jelo ili  između obroka, najbolje oko 4 sata pre spavanja. Sportisti mogu uzimati i mnogo veće doze. Spirulina sinergijski deluje sa beta-karotinom, algom hlorelom i vitaminima B kompleksa.

  Uvoznik: Limax d.o.o.
  Zemlja porekla: SAD

  Komentari

  Trenutno nema komentara za ovaj proizvod.

  Kонтактирајте нас.

  Fitness Klub Monica
  PowerLife DOO
  Zmaj Jovina 14, 17500 Vranje
  Telefon : 017 7427 836 prodaja
  Telefon : 064 66 44 363
  Email :  kontakt@fitnessmonica.rs

   

  Prijava za Newsletter.

  Prijavite se za nova obaveštenja, popuste, akcije

  Galerija slika

  Please publish modules in offcanvas position.