Fitness MonicaNapredna pretraga

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

You are here:
Info: Vaš browser ne prihvata "kolačiće". Da bi ste stavili proizvode u korpu i kupili ih, ovo mora biti omogućeno.


Powerlife
je specijalizovana prodavnica sportskih preparata i dodataka ishrani.

Sportski preparati i dodaci ishrani u nasoj ponudi su prirodni proizvodi koji u sebi ne sadrze nedozvoljene supstance (hormone) i njihov kvalitet je kontrolisan od strane VMA u Beogradu.

Velikii asortiman, najpovoljnije cene i strucno osoblje su dovoljni razlozi da i Vi postanete potrosaci nasih proizvoda.

 

Fitness klub Monica je teretana u samom centru Vranja, odmah iza gradskog parka, koja nudi najsavremenije programe vežbanja i vrhunske sprave renomiranih svetskih proizvođača sportske opreme. Osim sprava za bodybuilding, Teretana Fitness klub Monica poseduje i profesionalni kardio program - najkvalitetnije trake za trčanje, stepere, bicikle, sprave za nordijsko skijanje, klasicne sprave za body bilding, powerlifting,... Još jedan segment našeg poslovanja čini i prodaja suplemenata ishrani (amino kiseline, proteini, sagorevaci masti, vitamini I minerali, kreatini, stimulatori testosterona I hormona,…). Pored najsavremenije opreme koja prati svetske trendove ove oblasti, naš fitness klub raspolaže prijatnim enterijerom, dobrom ventilacijom, klimatizacijom, svlačionicama i tuš kabinama.

Postanite naš član i uživajte u napretku Vašeg duha i tela.

Radno vreme:

pon-sub: 10h - 22h

nedelja: 17h - 22h


KategorijeJaja japanske prepelice (1)

Sagorevači masti (38)

Kreatini (39)

Vitamini i minerali (24)

Stimulatori hormona (25)

NO Reaktori (29)

Gejneri (52)

Proteini (62)

Amino kiseline (54)

Sportska oprema (26)

Ostali preparati (38)

Gotovi proteinski napici (RTD) i cokoladne proteinske štanglice (14)